kjøp Greys K4ST X Combo 9' #5 billig fluestang ørretfiske komplett sett

Greys K4ST X Combo 9′ #5

Dersom du er ute etter et billige fluefiskesett som kan det meste er Greys K4ST X Combo 9′ #5 et alternativ du bør se nærmere på. Det billige fluefiskesettet gir deg en rask #5 stang og en snelle påspolet backing, WF5 snøre og fortom. Stangtuba som følger med har plass til både fluestang og snelle.

Innhold i Greys K4ST X Combo fluefiskesett

  • Stang: Greys K4ST 9′ #5
  • Snelle: GTS 300 4/5/6
  • Snøre: WF5F
  • Stangtube: Cordura

Se flere komplette sett til fluefiske.

Vurdering av Greys K4ST X Combo fluebindersett

For mange som fisker med flue er #5 stenger som en potet. Den kan brukes til alt. Det er selvsagt en sannhet med modifikasjoner, men #5 stenger passer ofte like godt til fiske etter ørret i elver og vann, som til sjøørret og havabbor langs kysten og smålaks i mindre elver.

Stanga har rask aksjon, noe som betyr at den kan håndtere litt kraftigere vind, i tillegg til at den kan brukes til å fiske Jiggy eller andre litt større streamere.

GTS 300 4/5/6 er en large arbour snelle laget av aluminium og har en jevn brems. På snella har du 50 meter med backing og et WF5 flytesnøre som passer like godt til tørrfluefiske som til streamerfiske. Det følger også med en fortom, noe som betyr at det bare mangler ei flue før du kan begynne å fiske.