kjøp Griffin Superior 1A Vise billig bindestikke anbefalt

Griffin Superior 1A Vise

Griffin Superior 1A Vise er en billig bindestikke som passer godt for nybegynnere som har gått lei eller slitt ut bindestikka som fulgte med det første bindesettet. Kvaliteten på bindestikka er også god nok for at selv erfarne fluebindere som ikke vil bruke for mye penger vil bli fornøyde.

Fakta om Griffin Superior 1A bindestikke

  • Navn: Griffin Superior 1A Vise
  • Pris: 799 kr
  • Feste: Base
  • Type: Fast aksel/kjeve
  • Krokstørrelser: #20 – #4

Vurdering av Griffin Superior 1A bindestikke

Det er ikke mye ekstra med Griffing Superior 1A. Dette en en helt enkel bindestikke som holder fast kroken når du binder fluer. Til tross for at denne er blant de billigere modellene holder den høy kvalitet. Spesielt kjeven er god. Den holder kroker i størrelse 20 like godt fast som en krok i størrelse 4. En av grunnene til at denne bindestikka gir en god pris og mye verdi er at Griffin har spart inn ved å ikke ha mye ekstra på stikka. Det de derimot ikke har spart på er nettopp kjeven som kan holde til flere år med fluebinding uten at den begynner å gi etter.

En annen fordel med denne bindestikka er at den kommer med pedestal eller base, noe som betyr at du ganske enkelt kan sette den rett på bordet når du skal binde fluer. Vekten på bindestikka er også lav, noe som betyr at du kan pakke den med deg når du skal på hytta for å fiske, og du skulle trenge noen ekstra imitasjoner for å lure ørreten.