kjøp Loop Incite kit 9' #7 fluestang for sjøfiske lett laksefiske

Loop Incite kit 9′ #7

Loop Incite kit 9′ #7 inneholder det meste som trengs for å begynne med litt tyngre fluefiske etter sjøørret og havabbor langs kysten eller laks i mindre elver. #7 stanga er medium rask og snella er påspolet backing, WF8F snøre og fortom. Det følger også med stangtube med plass til snelle.

Innhold i Loop Incite fluefiskesett

  • Stang: Incite Rod 9′ #7
  • Snelle: Xact Reel #5-8 RHW
  • Snøre: Xact WF #8 Float 
  • Stangtube: Cordura

Se flere sett til fluefiske.

Vurdering av Loop Incite fluefiskesett

En fluestang i klasse #7 passer til fiske etter sjøørret, gjedde, havabbor, laks i både innsjøer, elver og langs kysten. Dette er en stang som er kraftig nok til å kunne brukes selv om det skulle være vind der du vil fiske.

Stanga har medium aksjon, noe som gjør at den passer godt til nybegynnere som ikke helt håndterer kasting, da stenger med denne aksjonen ofte er litt tilgivende for feil.

På snella som er en Xact Reel #5-8 RHW med trinnløs skivebrems av karbon og metal har du påspolet backing og et WF8 flytesnøre. Dette er litt tyngre enn hva stangen er oppgitt å bruke, men dette har blitt spesielt tilpasset i denne kombinasjonen. Du får også med fortom, noe som betyr at du faktisk bare mangler fluer for å kunne begynne å fiske. Skal du ut etter sjøørret kan kobberbassen være et godt valg.