Stonfo Transformer Vise bindestikke alt i ett løsning tubeflue

Stonfo Transformer Vise

Stonfo Transformer Vise passer til fluebindere som binder alle slags fluer, og da mener vi absolutt alle typer. Med denne Stonfo bindestikka kan du binde alt fra de minste myggklekkerne i størrelse #28, til store gjeddefluer på størrelse 4/0, eller tubefluer i alle størrelser.

Fakta om Stonfo Transformer bindestikke

  • Navn: Stonfo Transformer Vise
  • Pris: 3999 kr
  • Feste: Pidestal/base
  • Type: Rotasjonsstikke
  • Krokstørrelser: 2 byttbare kjeder som tar kroker i størrelse #28 til 4/0 + 1 hode for tubefluer med 3 tubenåler

Vurdering av Stonfo Transformer bindestikke

En Stonfo bindestikke står nok oppført på manges ønskeliste, og vi tror at det er stor sjanse for at det er en Transformer. Det er nok mange som har ergret seg over at bindestikka har problemer med for små eller for store kroker, eller dårlige løsninger for å binde tubefluer. Dette problemet har Stonfo funnet en løsning på. De har også laget en bindestikke av høyeste kvalitet.

Stonfo bindestikken kommer levert med en praktisk base hvor du har to små rom for oppbevaring av kroker, gullhoder, etc. Basen gjør at du kan plassere bindestikka nær sagt over alt. I basen har du også holdere for saks, dubbingnål og annet verktøy du bruker når du binder fluer med Stonfo bindestikke. Bindestikka har også flere praktiske løsninger som hackleholder og parachute holder.

Stonfo Transformer bindestikke er en rotasjonsstikke, noe som gjør at du enkelt kan legge jevne kropper av floss eller tinsel. Å få et jevnt hackel er heller ikke noe problem med denne løsningen. Kjeven eller akslingen kan også låses i ulike vinkler slik at du kan få detaljene helt riktige på flua du binder.